Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type aanvraag*
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Badkamers Vergelijken

Snel en eenvoudig offertes bij
meerdere leveranciers aanvragen.

Meer over badkamer leveranciers

 

Is uw badkamer aan vernieuwing toe, of wilt u slechts bepaalde gedeelten van uw badkamer vernieuwen of aanpassen? U kunt nu geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij badkamer installateurs die deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Bij werkzaamheden aan de badkamer komt net even wat meer kijken dan bij een regulier verbouwings- of renovatieproject. Doordat de badkamer een veel hogere vochtigheidsgraad kent zal er met veel meer zaken, zoals ventilatie, rekening moeten worden gehouden als bij andere verbouwingswerkzaamheden.
Voordat u een badkamer installateur inschakelt om uw badkamer te laten renoveren of opnieuw aan te leggen is het verstandig eerst na te denken over het ontwerp. Voldoet de huidige indeling aan uw eisen, of moet er enig breekwerk aan te pas komen of moeten er leidingen verlegd worden?

Als u kiest voor een nieuwe indeling dan kunt u bij uw offerteaanvraag direct aangeven dat u ook een ontwerp wenst. Veel badkamer installateurs bieden de mogelijkheid, en hebben dus ook ervaring, een badkamer in samenspraak met u te ontwerpen. Afhankelijk van de badkamer installateur kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Gehele badkamer vernieuwen
Wanneer uw badkamer sterk verouderd is, de schimmels uit alle hoeken en gaten kruipen of u bent totaal niet tevreden met het totale interieur, dan kan het verstandig zijn om de gehele badkamer te laten vernieuwen.
Wanneer de badkamer in zijn geheel vernieuwd wordt dan zal er als eerste wat sloop- en breekwerk aan te pas moeten komen (m.u.v. nieuwbouwhuizen). Tegels en sanitair eruit, leidingen afsluiten. Vervolgens zal de badkamermonteur volgens het ontwerp voor de badkamer het installatiewerk gaan uitvoeren.

De werkzaamheden in een badkamer zijn vrij divers te noemen. Onderstaand een overzicht van deze werkzaamheden:

  • Wand- en vloerbetegeling (w.o. moza├»ek)
  • Montage toilet
  • Plaatsing bad / douchebak
  • Plaatsing badkamermeubel(s) (w.o. wastafel, kasten)
  • Leidingwerk aan- en/of omleggen
  • Cement storten + vloerverwarming
  • Kitwerk
  • Radiatoren

Badkamer gedeeltelijk vernieuwen/renoveren
Het kan natuurlijk zijn dat u redelijk tevreden bent met uw huidige badkamer, maar dat er onderdelen in de badkamer zijn die toe zijn aan vernieuwing. Versleten douchebak, verouderde sanitair. In dat geval kan een badkamer installateur ook uitstekend van dienst zijn. Een badkamer installateur voert uiteraard alle werkzaamheden die nodig zijn met betrekking tot de badkamer voor de klant uit.

Handig om te weten!
Als opdrachtgever is het verstandig, nadat u een badkamer installateur in de arm heeft genomen, direct een goede vaste prijs met de badkamer installateur af te spreken. Zo heeft u zekerheid over de kosten. Het kan natuurlijk mogelijk zijn dat er meer, dan wel minder werkuren in de klus gaan zitten. Om niet voor extra kosten op te draaien is het ook handig om dit soort afspraken schriftelijk vast te leggen.